Bestrijden van muizen.

Muizenbestrijding

Liever vind je geen muizen in je tuin, schuur of in je huis, want muizen zijn lastig. Muizen kunnen ware plaaggeesten zijn. Ze knagen verpakkingen kapot, maar mogen ook graag de tanden zetten in bijvoorbeeld isolatiemateriaal van uw huis. Heeft u last van muizen? Dan kunnen wij voor u overgaan tot het bestrijden van dit ongedierte.

Muizen zetten graag hun tanden in elektra kabels waardoor er kortsluiting of nog erger brand kan ontstaan. Vanwege de reden dat muizen ook muizenkeutels en urine als extraatje achterlaten zijn ze ook vies en onhygiënisch. Daarnaast kunnen ze ook ziektes overbrengen zoals hepatitis en salmonella.

Heeft u muizen in uw woning, schuur of werkplaats? Neem dan contact met mij op. Want als je niets doet, dan loop je de kans dat dit dier een plaagdier wordt. Omdat u waarschijnlijk niet weet hoe je muizen het beste kan bestrijden, kom ik graag vrijblijvend bij u langs om het één en ander door te nemen.

Ik zal u vertellen hoe we samen aan het werk moeten gaan om u te verlossen van deze plaaggeesten, want muizen zijn ware plaagdieren.

 

Muizenplaag Drenthe

Om contact op te nemen kun u bellen of appen met 06 51 81 10 23, mailen naar info@plaagdierenweg.nl of kunt u het contactformulier invullen voor een vrijblijvende offerte.