Bestrijden van ratten

Rattenbestrijding

Ratten wekken bij de meeste mensen huiveringwekkende gedachten op. Niet alleen vanwege het uiterlijk, maar ook omdat ratten smerig zijn. Ze vormen een grote van bacteriën en zijn daadwerkelijk een bedreiging van u gezondheid. Bestrijden van de ratten is daarom een bittere noodzaak.

En dan blijken er ratten in of bij uw huis of (boeren)bedrijf rond te lopen. De vraag is dan natuurlijk meteen: hoe kom ik van die plaagdieren af? Als u contact met mij opneemt kan ik vrijblijvend op basis uw informatie een offerte uitbrengen. Wanneer u akkoord bent, kom ik zo snel mogelijk langs voor het bestrijden van de ratten.

Abonnement

Heeft u last van ratten in of om uw bedrijf en wilt u dit onder controle krijgen en houden? Dan is het rattenbestrijding abonnement iets voor u. Dit abonnement is uitermate geschikt voor onder andere agrarische bedrijven. Lees hier meer over het rattenbestrijding abonnement.

 

Bestrijden van ratten in Drenthe

Om contact op te nemen kun u bellen of appen met 06 51 81 10 23, mailen naar info@plaagdierenweg.nl of kunt u  het contactformulier invullen voor een vrijblijvende offerte.