Kruipende insecten bestrijden

Kruipende insecten bestrijden

Heeft u last van kruipende insecten in uw huis of bedrijf? Neem dan direct contact en wij helpen u met het bestrijden van deze overlast gevende insecten. Denk bij kruipende insecten aan o.a. mieren, zilvervisje, vlooien, bedwantsen of kakkerlaken.

Mieren bestrijden

In de natuur zo ontzettend nuttig, maar binnenshuis zeker niet gewenst. In hun zoektocht naar suikerhoudende producten kunnen ze grote schade en irritatie aanrichten. Dit is dan ook hét moment om ze te gaan bestrijden. De nesten zitten vaak buitenshuis en de bestrijding daar is dan ook het meest effectief en voor de hand liggend. Schakel ons in om de overlast van mieren op te lossen.

Kakkerlakkenplaag?

Deze schuwe beestjes houden zich vooral op in de Nederlandse keukens omdat ze bij voorkeur leven van voedingsmiddelen van de mens. Deze nachtdieren kruipen overdag weg in leidingen of een scheurtje in een voeg en worden dus niet gauw opgemerkt. Op het moment dat ze wel opgemerkt worden kun je er van uitgaan dat er al sprake is van een kakkerlakkenplaag. Heeft u last van kakkerlakken? Neem dan gauw contact op!

Last van vlooien?

Vlooien en huisdieren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door als gastheer te functioneren krijg je de vlo ongezien in huis. De vlo komt vanuit zijn nest, die zich overal kan bevinden (in vogelnesten, winkelpanden, kantoren etc.) je huis binnen en voedt zich aan het bloed van onze metgezellen in huis. Heeft u last van vlooien? Wij pakken de plaag vakkundig voor u aan.

Bedwantsen bestrijden

De naam zegt het al, dit beestje houdt zich het liefst op in de slaapkamer, dit omdat het zich voedt met het bloed van mensen. De bedwants is vooral ‘s nacht actief en houdt zich overdag schuil in donkere beschermde plekken. De narigheid die hij veroorzaakt uit zich in jeukende bultjes en huiduitslag. Zeer ongemakkelijk dus. Heeft u last van bedwantsen ? Neem dan contact met ons op.

Zilvervisjes bestrijden

Deze kruipende zilverachtige insecten vormen een steeds groter wordende plaag in Nederland. De schade die deze veroorzaken is vaak in archieven, papieren en behang. Ze voeden zich met vezels die ze halen uit o.a. papier en behang, deze vervelende insecten kunnen dus veel schade uitvoeren aan archieven, boeken, papierwerk en het behang. Wij kunnen zilvervisjes vakkundig voor u bestrijden.