Rattenbestrijding abonnement

Rattenbestrijding abonnement

Heeft u last van ratten in of om uw bedrijf en wilt u dit onder controle krijgen en houden? Dan is het rattenbestrijding abonnement iets voor u. Dit abonnement is uitermate geschikt voor onder andere agrarische bedrijven. We werken met dit abonnement in Drenthe en delen van de provincies Groningen, Friesland en Overijssel.

Hoe werkt het rattenbestrijding abonnement?

Bij dit abonnement kom ik 12 keer per jaar langs om het bedrijf te controleren op ratten. Als er overlast is van ratten dan bestrijd ik deze direct en kom ik net zo vaak langs totdat de overlast onder controle is.

Bij het eerste bezoek maken we kennis en inspecteer ik het het bedrijf. Op basis van deze inspectie maak ik gelijk een bestrijdingsplan. Vervolgens ga ik direct met de bestrijding beginnen door middel van vallen of gif. Na 3 dagen kom ik weer langs om de vallen of gif te controleren en vul het bij als dit nodig is. Na 6 dagen kom ik nog een keer langs voor de controle en eventueel het aanvullen. Dit herhaal ik totdat de overlast van ratten verdwenen is. Daarna kom ik weer maandelijks langs voor de controle van het bedrijf en/of terrein.

Kosten van dit abonnement

De kosten van dit rattenbestrijding abonnement bedragen € 585,- per jaar excl. btw. Mocht er in de zomermaanden een wespennest bestreden moeten worden, dan neem ik die ook mee binnen het abonnement.

Heeft u vragen over dit abonnement of wilt u een abonnement afsluiten dan kunt u contact opnemen door te bellen of appen met 06 51 81 10 23. Ook kunt u ons mailen naar info@plaagdierenweg.nl of kunt u het contactformulier invullen.

 

rattenbestrijding abonnement